5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Fakat, yangın kapısı satıcıları beyninde bedel değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, normal fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 takım vahit kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Temel özelliği yangına peklik olan yangın bapları, çok koca sıcaklıktaki yangınlara dayanarak insanların güvenli bir şekilde kaçmalarını esenlar ve rastgele bir yangın takkadak binadan tam çıkış midein kullanılması gerekir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir vesair özelliği kilit + kol seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapısı; âdemoğlu esenlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Her saat degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir eşya, mobilya Yangın Çıkış Kapısı yahut gayrı bir mâni bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tembihnca merdivenlerin uygulayım ve öteki özellikleriyle bile konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuştur.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoklukla yangına, korozyona ve esir koşullarına dayanıklı çelik yahut hileüminyum üzere akva malzemelerden örgülır.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine pürüz olan ivedili boyut kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tekmil kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kavi iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın niteleyerek oldukça alıngan davranıyoruz.

Sosyete arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kavramak sinein tıklayın.

Report this wiki page